Carotare si taiere beton

0745 132 132

TAIERI PROFESIONALE IN BETON

Taierile in beton reprezinta una dintre cele mai eficiente, rapide si profesionale metode. Taierea in beton se poate efectua numai cu echipamente profesionale specifice pentru fiecare tip de lucrare, intrucat operatiunea de taiere este una speciala.
Taierile in beton sunt de mai multe feluri: taieri in asfalt, taieri in placi, taieri de plansee, taieri de stalpi si grinzi, goluri de usi si ferestre, goluri de scara, etc.
Taierea este o operatiune spaciala intrucat, in comparatie cu carotarea in beton unde grosimea peretelui nu influenteaza neaparat si schimbarea echipamentului de executie, fiecare operatiune necesita alt echipament. De exemplu: pentru taierile in asfalt sau platforme se folosesc asa numitele masini de podea de taiat. Pentru goluri de scara sau taieri in plansee se folosesc drujbe speciale de taiat in beton cu disc diamantat. Pentru grosimi mai mari se folosesc masini de taiat pe sina (masini de perete) sau masini cu fir diamantat.

Marele avantaj la taierile in beton cu disc diamantat sau fir diamantat il reprezinta faptul ca nu produce vibratii, se taie foarte repede, nu produce praf si se poate taia orice diametru. Un alt avantaj il reprezinta faptul ca taierea se poate face controlat, adica bucata de beton se va ancora cu un palan sau macara, dupa care va fi mutata in locul dorit.

taiere beton in perete

Taiere in beton pentru usi si ferestre


Executam servicii de taiere beton in pereti, taiere beton pentru ferestre si usi sau diverse goluri in beton cu echipamentele profesionale specifice pentru orice fel de lucrare. Toate lucrarile sunt efectuate cu specialisti in domeniu si bine pregatiti care pot executa lucrari individuale cat si industriale in functie de proiectul beneficarului.

Cu ajutorul echipamentelor profesionale de ultima generatie, echipa noastra poate executa proiecte complexe de taieri pentru goluri destinate usilor si ferestrelor. Se lucreaza responsabil si precis astfel incat clientii nostri sa fie cat se poate de multumiti.

Taiere pardoseala beton


Echipa noastra de spcialisti poate executa nu numai lucrari de taiere de ziduri, ci poate executa la fel de bine si taieri de pardoseli. Avem toate echipamentele necesare pentru a lucra la nivel individual sau chiar industrial, indiferent de dificultatea proiectului.
taiere pardoseala beton
taiere beton gol scara

Taiere beton pentru goluri de scara


Golurile de scara sau orice alta decupare in placi se pot executa cu drujbe cu disc diamantat pentru o mai buna manevrabilitate sau cu discuri care se fixeaza pe o sina. Dupa fixare discul se deplaseaza pe aceasta sina executand taierea placii respective prin treceri succesive.

Golurile de scara au o particularitate aparte deoarece sunt situatii in care taierea acestora se poate face doar prin asa numita "taiere controlata", adica bucata de beton taiata nu are voie sa cada pe placa inferioara, ci trebuie ancorata cu un palan si lasa usor jos fara a produce distrugeri.

Firma noastra foloseste echipamente profesionale, masini puternice, de calitate, precum si piese de taiat performante si rezistente.