Carotare si taiere beton

0745 132 132

TAIERI PROFESIONALE IN BETON

taiere beton in perete

Taiere in beton pentru usi si ferestre


Executam cu precizie taieri in pereti de beton pentru ferestre si usi sau diverse goluri cu echipamentele profesionale specifice pentru orice fel de lucrare. Toate lucrarile sunt efectuate cu specialisti in domeniu si bine pregatiti care pot executa lucrari individuale cat si industriale in functie de proiectul beneficarului.

Cu ajutorul echipamentelor profesionale de ultima generatie, echipa noastra poate executa proiecte complexe de taieri pentru goluri destinate usilor si ferestrelor. Se lucreaza responsabil si precis astfel incat clientii nostri sa fie cat se poate de multumiti.

Taiere pardoseala beton


Echipa noastra de spcialisti poate executa nu numai lucrari de taiere de ziduri, ci poate executa la fel de bine si taieri de pardoseli. Avem toate echipamentele necesare pentru a lucra la nivel individual sau chiar industrial, indiferent de dificultatea proiectului.
taiere pardoseala beton
taiere beton gol scara

Taiere beton pentru goluri de scara


Golurile de scara sau orice alta decupare in beton avand o grosime de pana la 27cm, se pot executa cu drujbe cu disc diamantat pentru o mai buna manevrabilitate sau cu discuri care se fixeaza pe o sina. Dupa fixare discul se deplaseaza pe aceasta sina executand taierea placii respective prin treceri succesive.

Firma noastra foloseste echipamente profesionale, masini puternice, de calitate, precum si piese de taiat performante si rezistente.