Carotare si taiere beton

0745 132 132

GAURA HOTA PRIN CAROTARE BETON

Gaurile pentru hote se executa prin carotare diamantata umeda cu un zgomot foarte redus, fara vibratii, fara praf si mizerie, datorita unui sistem special de aspiratie. Ideal pentru locatiile deja finisate. Ca si in cazul perforarii in beton, gaurile in caramida se executa cu echipamente speciale de carotare care nu produc vibratii pentru a afecta zidul din caramida, carota facand o gaura perfecta.
gaura hota
gaura hota
gaura hota
Procesul de carotare este rapid iar pentru gaurirea unui zid cu 30 cm grosime, gaurirea se va face in aproximativ 15-20 de minute. De obicei viteza de gaurire este influentata de cantitatea de armatura din structura betonului. Apa utilizata la gaurire va fi preluata cu ajutorul unui colector special si al unui aspirator pentru apa.

Carotarea diamantata a betonului reprezinta un proces de gaurire curat, rapid si economic si o metoda foarte buna de realizare a gaurilor in beton. Cererea pentru manopera a crescut foarte mult in ultima vreme. Comparativ cu instrumentele de percutie rotative procesul de carotare umeda nu va provoca vibratii in structura betonului.

gaura hota
gaura hota
gaura hota
Specialistii considera ca procedeul de carotare a betonului se poate face doar cu echipamente specializate si de catre personal calificat ceea ce reduce clar costurile si timpul de executie pentru ca lucrarea de carotare va fi realizata optim.

Procesul de carotare se poate realiza in beton armat, zidarie de caramida si BCA, facand o gaura perfecta chiar si in granit, marmura sau gresie. Carotarea betonului a inceput sa fie tot mai cunoscuta in ultima vreme, fiind si cea mai eficienta si profesionala metoda.

gaura hota
gaura hota
gaura hota

Printre cele mai importante avantaje ale carotarii in beton putem enumera lipsa prafului care va rezulta in urma gauririi cu rotopercutorul, lipsa vibratiilor, zgomotul redus la minim, recuperarea apei reziduale din procesul de carotare cu aspiratoare speciale, taierea armaturilor din ziduri sau plansee, rapiditatea de executie, etc.

Specialistii in constructii recomanda apelarea la firme specializate in carotare, caz in care clientii beneficiaza de consultatii in alegerea zonelor de gaurire, promptitudine, profesionalism si preturi corecte.

gaura hota
gaura hota
gaura hota